Despre


 

 

Lucy & Erwin World Construct detine o experienta de peste 6 ani si este gata sa  raspunda prompt tuturor cerintelor si provocarilor din domeniul constructiilor si a instalatiilor in constructii. Firma noastra  realizeaza atat lucrari de volum mic, cat si lucrari de volum mare, oferind clientilor urmatoarele:

– Consultanta, sfaturi inovatoare si utile;

– Solutii si idei practice;

– Lucrari ce indeplinesc toate cerintele din punct de vedere a standardelor europene;

– Garantie si asistenta pe intreaga perioada a garantiei;

Lucy & Erwin World Construct detine o echipa tanara, dinamica, motivata spre performanta, si catre o buna colaborare cu beneficiarul. Echipa este oricand gata sa raspunda nevoilor clientului si sa se adapteze oricarei situatii.

Obiectivul  nostru este de a oferi servicii de inalta calitate, in vederea asigurarii cerintelor clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile, precum si de a creste satisfactia clientului in momentul finalizarii lucrarilor. Nu uitam insa nici de un amanunt foarte important pe care multi il ignora si anume; bugetul pe care beneficiarul il are la dispozitie, astfel incat ne dorim ca la final sa nu apara costuri suplimentare, cum de cele mai multe ori se intampla in marea majoritate a cazurilor.

Pentru mai multe informatii si intrebari cu privire la oferta noastra va rugam sa vizitati pagina de contact si oferta .

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: